Aaargh


Nu må jeg lige af med min frustration!! Det ville godt nok være nemt hvis vi stadig boede i jordhuler og tog sin kølle med når man skulle ud på jagt.

Nå, men da vi jo skal leve og indordne sig i et moderne samfund, er der en masse ting man skal tage højde for. En af disse er årsopgørelsen…! Som de fleste af jer nok ved, så kan det uden større problemer forvandle den eksisterende hårpragt, der kun indeholder enkelte grå strejf, til noget der minder om farven på et let slidt viskelæder.

For undertegnede var det lidt den fornemmelse jeg havde, da jeg her sidst skulle kontrollere årsopgørelsen. Der var jo ikke sket de store økonomiske ændringer i mit liv de sidste par år, så jeg havde ikke gjort de store tanker om opgørelsen. Traditionen tro skulle jeg nok justere beløbet for transport fradrag, men det var da også det. Troede jeg. For da jeg skulle godkende denne ændring, Gjorde hjemmesiden mig venligst opmærksom på at Skat manglede informationer om mine værdipapirer…! Det havde jeg sådan set ikke skænket en tanke, da det jo var noget min bank håndterede for mig.. Så jeg ville jo også forvente at de indberettede det der var nødvendigt….? Tydeligvis ikke.

Jeg fik snakket med banken, og jo de indberetter da informationer om køb og salg…. Men kun siden 2010. Alt hvad der er sket før 2010, skulle jeg selv have indberettet.. Så jeg måtte igennem en længere seance med at gennemgå gamle købs og salgs notaer, registrere kurser, gevinster og tab, med det ene formål at tilfredsstille en hjemmeside..? Efter flere timers tal-cykleri, nåede jeg frem til at Skats hjemmeside ikke længere var sur, og jeg var træt. Værst af alt, ser det ikke ud til at det havde den fjerneste indflydelse på årsopgørelsen. Så er det man fristes til at spørge: HVORFOR?????

Tak fordi du læste med. Surf safe.. 🙂

,

Ét svar til “Aaargh”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *