Joooooooooo, så fik jeg endelig taget mig sammen…..


…og fik opdateret min weblog. Jeg skal være den første til at indrømme at der måske ikke lige er så meget aktivitet her på siden, som der kunne være. Til daglig synes jeg bare ikke der er så meget at skrive om, men når jeg så ind i mellem tager mig sammen, så er der alligevel sket en del.

Nu har vi jo snart jul, og sidst der blev skrevet her på siden, var efter sommerferien. Så om ikke andet, så er der da gået næsten et halvt år, og bladene er faldet af træerne.

Hvad mere, så har jeg været til buestævne i Vejle. Jeg kan ikke sige at det er mit første, da jeg jo også var til et i foråret. Men det er det første stævne hvor der også er mulighed for at gå efter internationale skydemærker, og hvor ens point bliver registreret.

Jeg synes selv det gik godt. Jeg fik 510 point ud af 600 mulige, hvilket rækker til “Hvid” FITA mærke. Så selvom jeg ikke er dygtig nok til at slæbe pokaler hjem, så kan man godt få noget ud af det alligevel. 🙂

Hvad er der ellers sket.. Joo, vi har været i Legoland et par gange. Sidst var i forbindelse med Halloween. Det var lidt specielt, da de havde pyntet op i hele parken med Halloween temaer. Så der var Græskar, skeletter, hekse og spøgelser ud over det hele. Miniland var blevet invaderet af store edderkopper og små spøgelser. Rigtig hyggeligt, men jeg er nu ikke sikker på vi nødvendigvis skal afsted næste år.

Nu står julen så for døren. Det betyder jo igen masser af julegaver der skal købes, julemad der skal laves og spises. Familie der skal besøges og meget meget mere. Der skal nok blive rigtig hyggeligt, men lige nu synes jeg godt nok det virker lidt uoverskueligt. Men sådan har jeg det altid når julen nærmer sig. Der skal man nok bare lære at leve med.

, ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *